Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Yhteys

Haluatko saada yhteyden Kohtalon Kynsien ylläpitoon, onko sinulla kysyttävää vai onko se kenties jotain aivan muuta kuten mainos? Kaikki yhteyden otot löytyvät tästä kategoriasta, valitse siis mieleisesti yhteyden otto tapa. Yhteyttä voi ottaa vieraskirjassamme taikka foorumillamme. 

Vieraskirjaan voi kirjoittaa viestejä ylläpidolle, liittyi se sitten linkinvaihtoon tai johonkin muuhun. Mainoksia emme kuitenkaan hyväksy vaan niille on oma paikkansa, mainosposti.

Vieraskirja

Mainoskirja

​Foorumi on yleisesti ottaen tarkoitettu pelaamiseen, mutta sieltä löytää myös kategorioita joihin myös vieraat voivat kirjoittaa. Tälläinen kategoria on esimerkiksi Kysymykset ja vastaukset niminen kategoria, jossa voi kysyä kysymyksiä Kohtiksesta. Foorumille ei tarvitse rekisteröityä tähän kategoriaan kirjoittaessa. ​Foorumille ei saa rekisteröityä ennen kuin ensimmäinen hahmo on hyväksytty foorumilla klaaniylläpitäjän toimesta.

​Foorumi

Palaute

Plussat Kohtiksessa?:

Miinukset?:

Miten voisimme parantaa? Perustele.:

Jos sivuilla esiintyy vikoja, kerrothan siitä ja mainitsethan mitä selainta käytät, sillä sivut eivät käyttäydy samalla tavalla kaikilla selaimilla!:


Roskapostisuojaus:Paljonko on seitsemän miinus neljä?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)


©2018 Yhteys | Kohtalon Kynnet RPG - suntuubi.com