Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Liity

Tässä kategoriassa pääset liittymään iloisen sekä värikkään joukkomme jatkoksi. Ensimmäisellä hahmolla liittyminen tapahtuu vieraskirjassa, jonne linkin löytää tosta alempaa. Tervetuloa!

Myöhemmät hahmot hyväksytään foorumilla.

mitä tehdä?

Liittyminen ensimmäisellä hahmolla on helppoa. Luot vain hahmosi, kirjoitat liittymisvieraskirjaan sen tiedot, lähetät hakemuksen ja sitten odotat, että ylläpito vastaa hakemukseesi.

Ennen liittymistä olisi hyvä lukea "Maailma" osio kokonaan läpi huolella!

Liittymisvieraskirja

Minne mennä?

Sitten rekisteröidyt foorumille samalla nimimerkillä mitä käytit hakemuksessakin. Rekisteröitymään pääsee klikkaamalla "Register" linkkiä. Foorumilla vaaditaan hiukan englannin kielentaitoa, mutta suomennoksen jälkeen se on melkein lähes tarpeetonta. 

Rekisteröityminen vaatii sähköpostin, jos sinulla ei ole sellaista ilmoita asiasta ylläpidolle niin he hoitavat asian!

Kun saat ilmoituksen sähköpostiisi rekisteröinnistä ja siitä, että ylläpito on vahvistanut käyttäjäsi voit kirjautua foorumille ensimmäisen kerran ja lisätä kissasi tiedot "Hahmot" kategoriaan oman klaaninsa kategoriaan.

Topic tehdään klikkaamalla "Create Thread", jolloin eteesi avautuu editori, johon laitat hahmosi tiedot. Sitten kun on valmista klikkaa vain "Create Thread" editorin alta ja hahmo onkin jo foorumilla. Sitten voit alkaa pelaamaan.

 ​Foorumi

©2018 Liity | Kohtalon Kynnet RPG - suntuubi.com